DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR!

Hushållningssällskapet och Dataväxt kombinerar agrar rådgivning med nya, digitala verktyg.

KONTAKTFORMULÄR

Fyll i kontaktuppgifter i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig för att komma igång med ditt nya växtodlingsprogram Nya DataVäxt.

ERBJUDANDE

Du som rådgivare på Hushållningssällskapet som inte tidigare arbetat med tjänster från DataVäxt erbjuds att prova på växtodlingsprogrammet i ett år utan extra kostnad. Fyll i formuläret ovanför så tar vi kontakt med dig och lägger upp ett kostnadsfritt år att prova på.

LÄS MER OM DIGITAL COACH

PLANERA

Förbered för insatser under nästa växtodlingssäsong! Detta innebär t.ex. att komma igång, skapa nytt år, strukturera grödor och insatsvaror, justera skifteskartor m.m.

UTFÖRA

Se till så att allt flyter på smidigt under säsongen! Vi blir ditt bollplank under årets växtodlingssäsong när det gäller dokumentation kring löpande insatser – t.ex. fältarbeten, maskinkostnader, tilldelningsfiler för gödsel/kalk eller taggning av fältarbeten med LogMaster.

FÖLJA UPP

Sammanställ året som gått! Det kan handla om att importera skördedata, följa upp produktionskostnader eller kostnader för fältarbeten, maskiner eller grödor. Vad vill du veta om din produktion?

”Det är väldigt positivt att få en personlig kontakt som hjälper oss att ytterligare förbättra våra digitala verktyg och se möjligheterna för styrning av gården.”

Läs mer om hur Alexander och hans kollegor arbetar med en DigitalCoach från Dataväxt här. Alexander Håkansson,

Västergård